Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Heerenweide in Spanbroek 1715 VA

Heerenweide

1715 VA Spanbroek
Vraagprijs € 335.000,- v.o.n.

Omschrijving

Unieke kans, 2 extra kavels te koop.

Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Het kan op een mooie kavel in Spanbroek!

Aan de zuidrand van het populaire woningbouwplan Heerenweide, ook wel het gouden randje genoemd, komen 2 extra kavels beschikbaar met tuin op het zuiden! Op een unieke locatie, dichtbij...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Unieke kans, 2 extra kavels te koop.

Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Het kan op een mooie kavel in Spanbroek!

Aan de zuidrand van het populaire woningbouwplan Heerenweide, ook wel het gouden randje genoemd, komen 2 extra kavels beschikbaar met tuin op het zuiden! Op een unieke locatie, dichtbij Spanbroekerweg en op gepaste afstand van A.C. de Graafweg.

Kavel 3 (u bevindt zich nu in deze presentatie): De linker kavel heeft een oppervlakte van ± 1.100 m², waarvan circa 66m² uit water bestaat. De vraagprijs voor deze kavel is € 335.000,- v.o.n.

Kavel 4: De tweede kavel heeft een oppervlakte van ± 3265 m², waarvan circa 181m² uit water bestaat. De vraagprijs voor deze kavel is € 475.000,- v.o.n.

Bouw van de woonhuizen moet binnen twee jaar na aanleg van de ontsluiting. Deze voorwaarde is opgenomen omdat de gemeente na bouw van de woningen in de wijk, de wijk zo snel mogelijk woonrijp wil maken.

Met de sportschoolhouder is afgesproken dat er een erfafscheiding van 2.5 meter hoog op de achtergrens wordt geplaatst, dit geldt alleen voor kavel 3 en dan alleen voor het deel dat grenst aan het perceel van de sportschool.

De verkoper is bereidt met de koper mee te denken betreft m².

De omgeving biedt veel groen en water, voorzieningen zoals supermarkt, bank en winkels liggen op 1km afstand. De snelweg A7 richting Leeuwarden of Hoorn is binnen 6 autominuten bereikbaar. Vanaf hier bent u binnen 40 autominuten in Amsterdam.

Spanbroek is een dorp in de gemeente Opmeer, in de provincie Noord-Holland. Het dorp heeft circa 4.000 inwoners. In de komende tien jaar krijgt Spanbroek er maar liefs 400 nieuwe woningen bij in de ruim opgezette wijk Heerenweide.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 335.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 1100 m² Kadasteroppervlakte 4665 m² Kadastrale gegevens Gemeente Opmeer Sectie X Perceelnummer 1550 Oppervlakte 4665 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.