Mijn favorieten

Aankoop: Zorgeloos uw droomhuis kopen

Door Piet Swart Vastgoed als aankopend makelaar in te schakelen, heeft u meer kans op het succesvol aankopen van uw droomhuis.
 
U profiteert van de kennis en kunde van een aankopend makelaar.
 
Veel mensen onderschatten het aankoopproces van een woning, terwijl er veel deskundige kennis en vaardigheden bij komen kijken:
- kennis over de fiscale, juridische en bouwkundige voor- en nadelen over (de staat van) een specifieke woning;
- onderhandelingsvaardigheden die ervoor zorgen dat u niet te veel betaalt;
- detaillistische kennis van de koopovereenkomst, zodat u niet tekent voor nadelige voorwaarden.
 
Die kennis en kunde heeft onze makelaar als deskundige wél in huis en kan u begeleiden in het hele óf gedeeltelijke aankoopproces, van oriëntatie tot aankoop.
 
Vergoeding
Voor de begeleiding als aankopend makelaar vragen wij een vergoeding, die we in overleg vaststellen. Deze kosten zijn niet aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Wanneer u de vergoeding meefinanciert met uw woning, is de rente over dat deel van de lening wél aftrekbaar.
 
TIP: een bouwkundige keuring geeft nóg meer zekerheid over de staat van een woning
Een bouwkundige keuring vertelt u precies wat de staat is van een woning. Dat kan helpen bij het onderhandelen over de prijs. Ook heeft u dan alvast een inschatting van de onderhouds- en renovatiekosten. Een verzekeraar gebruikt deze gegevens om inzicht te krijgen in het risico van verborgen gebreken.
Hoewel wij voldoende bouwkundige kennis in huis hebben, zijn wij geen specialisten. Wij hebben een goede samenwerking met Woningkeur Hoorn.